کد خبر: ۱۶۴۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
رئیس ستاد نمازجمعه شیراز:

 نمازجمعه پایدارترین پایگاه اجتماعی است

رئیس ستاد نمازجمعه شیراز گفت: نمازجمعه را باید پایدارترین، منسجم‌ترین، منظم‌ترین و ماندگارترین پایگاه اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگاراجتماعی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، حمیدرضا گرامی امروز سه‌شنبه دوم مردادماه ۱۴۰۳ در نشست خبری با خبرنگاران، با یادآوری اینکه ۵ مردادماه مصادف با سالروز اولین اقامه نمازجمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، گفت: اصل نمازجمعه، یک فرمان الهی است که خداوند در قرآن کریم هم به آن سفارش فرموده است.


 وی تصریح کرد: از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اقامه این فرمان الهی انجام شد و در حقیقت می‌توان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی را همین مسئله دانست.


 گرامی با بیان اینکه امروز نمازجمعه به‌عنوان قرارگاه فرهنگی کار خود را دنبال می‌کند، گفت: این قرارگاه یک پایگاه اجتماعی مردمی است که به‌صورت هفتگی و مستمر در طول سال فعالیت دارد. حتی اگر بخواهیم به‌عنوان یک سمن هم به آن نگاه کنیم، پایدارترین، منسجم‌ترین، منظم‌ترین و ماندگارترین پایگاه اجتماعی می‌تواند نمازجمعه باشد.


 رئیس ستاد نمازجمعه شیراز یادآور شد: جمعیت نمازجمعه در مناسبت‌ها و فصول مختلف متفاوت است؛ اما در شهر شیراز با توجه به جمعیت بیش از ۲ میلیون‌نفری آن، انتظار می‌رود جمعیت قابل‌ملاحظه‌تری در این فریضه حضور پیدا کنند.


 وی با تأکید بر اینکه باید جمعیت شرکت‌کننده نمازجمعه چه در بخش بانوان چه آقایان در هر قشر و سنی افزایش یابد و این کار تقویت شود، گفت: به مناسبت فرارسیدن هفته بزرگداشت نمازجمعه، برنامه‌های متنوعی اجرا می‌شود که اکثر این برنامه‌ها در طول سال در نمازجمعه شیراز در حال اجراست.


 گرامی از فعالیت تیمی قریب ۱۰۰ نفره در بخش‌های مختلف فرهنگی، روابط‌عمومی، اجتماعی، امنیت، پشتیبانی و... در طول هفته در ستاد نمازجمعه شیراز خبر داد و گفت: در ستاد نمازجمعه شیراز بنا داریم نگرش‌های جدید و برنامه‌های متنوع‌تری با محوریت قشرها و صنوف و سطوح مختلف با مبنای پایگاه مردمی‌بودن اجرا کنیم؛ زیرا اصل نمازجمعه بر مبنای مردمی‌بودن است.


 انجام جهاد تبیین در نمازجمعه


 رئیس ستاد نمازجمعه شیراز با بیان اینکه به‌وسیله تقویت و برنامه‌ریزی برای این پایگاه تلاش می‌کنیم تا حضور بیشتری از قشر جوان و نوجوان را در نمازجمعه داشته باشیم، گفت: اگر بخواهیم جهاد تبیین داشته باشیم یا اینکه بیانیه گام دوم انقلاب را اجرایی کنیم، باید به مقوله نمازجمعه توجه کنیم، زیرا رسالتی که در نمازجمعه دنبال می‌شود و گفتمانی که ائمه جمعه ارائه می‌دهند در همین راستاست.


 وی اظهار کرد: در حاشیه اقامه نمازجمعه، فرصت‌هایی ایجاد می‌شود که مدیران دستگاه‌های اجرایی بتوانند گزارشی از فعالیت‌های سازمان خود به مردم ارائه دهند و همچنین میزهای خدمتی برپا می‌شود تا مردم بتوانند مطالبات خود را در میان بگذارند.


 گرامی تصریح کرد: نمازجمعه این هفته، ۵ مردادماه مصادف با سالروز اولین اقامه نمازجمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان است که در این راستا سخنرانی پیش از خطبه‌ها خواهیم داشت و علاوه بر این نمایشگاه و میز خدمتی با حضور اکثر ادارات کل و با محوریت استاندار فارس در حاشیه نمازجمعه شیراز برپا خواهد شد.


 وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اهمیت جذب نسل جدید به برنامه‌های ارزشی و مذهبی نظیر نمازجمعه گفت: در جهاد تبیین در حوزه تولید محتوا اگر مطالب ارائه شده به ذائقه جوانان خوش بیاید، قاعدتاً شاهد حضور آنان در این برنامه‌ها خواهیم بود.


 رئیس ستاد نمازجمعه شیراز تأکید کرد: باید حضور اجتماعی جوانان به صورت داوطلبانه و دلی داشته باشیم مثل زمان دفاع مقدس اما امروز فاصله‌هایی میان نسل جوان و این برنامه‌ها ایجاد شده است که برای رفع آن باید آسیب‌شناسی انجام شود.


 وی، نقش مهم آموزش و پرورش، خانواده و مسجد را در جذب جوانان به این نوع برنامه‌ها یادآور شد و گفت: این‌ها پایه‌های کار جذب جوانان هستند و اگر این سه ضلع به هم اعتماد کرده و برنامه‌ریزی و هماهنگی کنند و انعطاف‌پذیری به معنای واقعی کلمه داشته باشند، قطعاً جوانان هم در این نوع برنامه‌ها مشارکت خواهند داشت و همراهی لازم را دارند.


 گرامی تصریح کرد: گاهی در برخی گفتمان‌ها و برخوردها دچار افراط و تفریط می‌شویم، اما اگر عملکرد و رفتار و گفتار خوب داشته و تضادها را برطرف کنیم، می‌توانیم جوانان را جذب چنین برنامه‌هایی کنیم.

انتهای خبر/

منبع: ایسنا
برچسب ها: فارس ، شیراز ، نمازجمعه
نظرات بینندگان